More

  Nieuws • Puzzels in Toki Tori 2 te moeilijk? Ontwerp ze lekker zelf dan

  Eén van de (weinige) kritiekpunten in de reviews van Toki Tori 2 voor Wii U was de moeilijkheid van de puzzels. Ontwikkelaar Two Tribes wist met de twee basiselementen fluiten en stampen in combinatie met omgeving en aanwezige fauna de meest ingenieuze puzzels te bedenken. Spelers werden vrijgelaten om te experimenteren, maar de afwezigheid van tekst en uitleg bleek voor sommigen te veel. Met de aankomende release op Steam geeft Two Tribes alle Toki Tori 2 spelers de kans zelf levels te bouwen en puzzels te verzinnen met de bijgevoegde editor.

  De totstandkoming van Toki Tori 2 was vanaf het begin te volgen op Steam. Het was voor de hardcore fans daar dan ook wat zuur dat de game eerst op Wii U uitkwam. Om de trouwe Steam fans te belonen is de Toki Tori 2 nu voorzien van een + (plus). Waarom? Omdat dit niet dezelfde versie is als de Wii U. De game is aangepast en opgepoetst. Op 2 juli komt ie uit en dan verschijnen waarschijnlijk snel daarna de eerste user levels via Steam workshop.

  tokitori2+_windmills

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img