More

  Nieuws • Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun wacht op toelating in Steam Greenlight

  Twee Nederlandse studio’s hebben de afgelopen tijd samengewerkt om een shooter te maken die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Terwijl de Tweede Wereldoorlog bijna volledig is na te spelen met de vele games die erover zijn verschenen, is de Eerste Wereldoorlog opmerkelijk genoeg vrijwel ongebruikt gebleven door developers. Met Verdun proberen Blackmill Games en M2H daar nu verandering in te brengen. De game staat op Greenlight in de hoop op een plekkie op Steam.

  Even wat achtergrond. Verdun is gemaakt in Unity door drie developers van twee bedrijfjes. De game is een massively multiplayer online game waarin teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen. Vooralsnog zijn alleen Frankrijk en Duitsland speelbare landen. De game is nu in open beta. Speel ´m daar online of download de game eerst. Steun de game hier op Greenlight. Na de klik bewegende en stilstaande beelden.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=b5hhUFfmZ5g’]

  web25 web24 Verdun2

  Verdun 3

  Verdun4

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img