More

  Nieuws • Vertigo duikt in de wereld van crowdfunding met World of Diving

  Het Rotterdamse Vertigo Games is een crowdfundingcampagne gestart om de financiering van zijn nieuwste project World of Diving rond te krijgen. Er is nog zo’n 75.000 euro nodig om de game af te maken. World of Diving komt voort uit de passie van een aantal Vertigo medewerkers, waaronder oprichter Richard Stiteslaar.

  Check de video hieronder voor meer info over World of Diving en de plannen van Vertigo. Steun de game met minimaal 15 euro om de PC, Mac en Linux versies te ontvangen. De Oculus Rift is zeer nadrukkelijk aanwezig in alle communicatie rond de game en we snappen wel waarom. De VR headset is natuurlijk de ideale manier om op onderwatervakantie te gaan zonder te hoeven denken aan luchtflessen, flippers of duikbrillen. Vertigo mikt op een release in het voorjaar van 2014.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=RZG4PWhViqM’]

  De game wordt gebouwd in Unity.

  World of Diving1

  world of diving2

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img