More

  Video • Cty voor al uw planning, presentaties en games

  Cty is het nieuwe project van Sander van der Vegte. Het is een tool waarmee je in korte tijd virtuele steden bouwt en die bevolkt met woningen, straatmeubilair en verkeer. Na het zien van Cty in actie snap je meteen de vele toepassingen van de tool. Planologen gebruiken het om hun verkeersplannen te testen of gemeentes tonen hoe een nieuwe situatie in de wijk er uit komt te zien. Wij zien vooral een makkelijke editor om leuke Sim City- of GTA-achtige games te bouwen.

  Van der Vegte ziet natuurlijk ook de mogelijkheden voor een entertainment game, maar zegt zich nu vooral te richten op de Applied gamesmarkt. “Ik heb nu geen tijd en middelen om die route te bewandelen. Ik richt me nu vooral op projecten waar ik de Cty tool gericht kan inzetten.” Na zijn breuk met Green Hill Studios heeft Van der Vegte de tijd genomen om zich te beraden op zijn toekomst. Tegelijkertijd wilde hij nu ook wel eens leren werken met Unity. Hij haalde een oud project onder het stof vandaan en heeft in een paar maanden tijd Cty gebouwd. “Als je dan toch aan het oefenen bent met een engine, kan je net zo goed iets zinnigs maken toch?” Na de klik het filmpje van Cty. Neem hier contact op met Van der Vegte.

   

  Cty Trailer from Cty on Vimeo.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img