More

  Uit Nu! • 55 jaar oude rc speelgoed-fabrikant viert verjaardag met spel van Paladin Studios

  Het radiografisch bestuurbare speelgoed van Nikko bestaat 55 jaar en dat vieren ze met een lekker iOS-racespel van Paladin Studios. In de gratis versie van Nikko RC Racer zitten 10 voertuigen die op 9 tracks uitvechten wie de snelste is. Speel je met je Facebook-account, dan wordt het pas echt leuk. De beste tijd wordt namelijk gesaved en daar kunnen je vrienden dan hun tanden op stukbijten als ze het opnemen tegen je ghost.

  Er zijn manieren om exclusieve extra voertuigen vrij te spelen in de game en die komen allemaal neer op geld betalen. De goedkoopste optie is het kopen van een nieuw voertuig voor een eurootje. De leukste optie is om een echte radiografische bestuurbaar karretje van Nikko te kopen en de ingesloten code te gebruiken om een wagen vrij te spelen in de game. Maar wacht… als je nou net een echte RC car hebt gekocht, ga je toch niet op je iPhone of iPad zitten racen? Hmmm… haal ‘m snel hier. Na de klik de trailer.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=dBHQH6b5OOc’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img