More

  Uit Nu! • Eén wijsvinger op de iPad, de andere wijsvinger in het oog van de tegenstander: Tug of Gore

  We snappen helemaal waar het fysieke en soms agressieve aspect van Tug of Gore vandaan komt. Het gelegenheidsteam rond Creative Heroes Sander Huiberts en Richard van Tol hadden in programmeur Stefan Wijnker een hyperactieve stoorzender die -levend op een vloeibaar dieet van halve liter blikken Red Bull- 48 uur lang strakgespannen non stop aan het programmeren en babbelen was. Daarmee dreef hij de rest van het team (Sonja van Vuure en Saskia Freeke) langzaam maar zeker tot de uiterst vermakelijke uitlaatklep voor alle frustraties: Tug of Gore.

  Een paar maanden later is de game uitgebreid en opgepoetst en zowaar in één keer door de Apple approval gewandeld. Tug of Gore is een spel voor 4 mensen die plaatsnemen rond een iPad. Kleine tip vooraf, zorg voor een robuuste beschermhoes. Dan is het zaak om je eigen monster te voeden met een slijmerig wezentje dat per ongeluk precies middenin is geland. Alle spelers trekken dus het voedsel naar hun kant. Door snel te tikken op de kop van het monster vergroot je tijdelijk de trekkracht van het monster. Het spel mag met 1 hand gespeeld worden. De andere hand is vrij om te doen wat nodig is om te winnen. Na de klik Tug of Gore in actie. Haal ‘m nu uit de App Store voor gratis!

  Nog een tip: gebruik nooit je eigen iPad, maar overtuig een vriend om de game op die van hem te installeren.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=wdIzLYlhNJk’]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=jz4FAt4Gyqc’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img