More

  Video • Joost van Dongen onthult eindelijk het geheim van Cello Fortress

  Ik wist dat er een connectie was tussen de muziek die Joost van Dongen uit zijn cello tovert en wat er gebeurt op het scherm tijdens zijn Cello Fortress. Natuurlijk is er een connectie — dat is immers de hele basis van de game — maar hóe? Wát? Voor hetzelfde geld speelt Van Dongen willekeurige deuntjes en laat hij de AI de spelers te grazen nemen. Maar niet dus… in deze nieuwe video onthult de Ronimo-programmeur het resultaat van de verschillende noten op de gameplay.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Zc2VapNISNk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img