More

  Nieuws • Wees er snel bij, want de kunst van Bioshock Infinite vliegt de winkel uit

  Cook and Becker, de Nederlandse handelaar in digitale kunst, heeft een nieuwe collectie met kunst uit de game Bioshock Infinite. Zoals altijd gaat het om hoge kwaliteit prints in een beperkte, genummerde oplage. De afbeeldingen komen vergezeld met de handtekening van designer Ken Levine.

  Mede-eigenaar Maarten Brands is zeer tevreden met het resultaat van de prints: “Het is ons eerste experiment met in-game renders. Het lijkt nu in-game maar die afbeeldingen zijn tienduizenden pixels breed.” De populariteit van de game en de kwaliteit van de afbeeldingen heeft er voor gezorgd dat er al een paar werken uitverkocht zijn, zoals het twee meter brede ‘Song Bird‘. Bezoek de Cook and Becker site hier en bekijk na de klik nog meer Bioshock Infinite kunst.

  Elizabeth

   

  Irrational6-Motorized Patriot

   

  Battleship_Bay

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img