More

  Nieuws • Studenten opletten: gratis naar de GDC Europe en Gamescom in Keulen

  Studenten, opgelet — deze is leuk! Het samenwerkingsverband Level Up! biedt een aantal studenten de mogelijkheid om gratis de Game Developers Conference en Gamescom in Keulen te bezoeken. Daarvoor hoef je bizar weinig te doen, namelijk dit formulier invullen. Hoe de definitieve selectie plaatsvindt is ons niet bekend, maar er is een flink aantal plaatsen beschikbaar.

  Alle studenten van Nederlandse gamesopleidingen komen in aanmerking — ook buitenlandse studenten die een volledige master in Nederland volgen, kunnen zich aanmelden. Level Up! zorgt voor het transport, overnachtingen en toegang tot de GDC Europe (ter waarde van 925 euro) en de Gamescom. Oftewel: nu invullen dat formulier!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img