More

  Event • Morgen begint Festival of Games in Amsterdam

  Morgen begint het Festival of Games, de achtste editie alweer en dit keer voor het eerst in Amsterdam. In het industriële pand ‘de Overkant‘ aan de IJ oever in Amsterdam noord worden in twee dagen ongeveer 1.500 professionals en studenten verwacht.

  Naast vaste prikken als de conferentie en Pitch & Match is dit keer ook ruimte voor Indigo Masterclasses voor jonge professionals en studenten georganiseerd door de Dutch Game Garden en indievelopment, speciaal voor en door studenten, met een ijzersterk sprekersveld. Morgenavond hier een sfeerimpressie van het Festival of Games.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img