More

  Control • Aankondiging Serious Games Special 2013

  Presenteer uw bedrijf aan honderden potentiële opdrachtgevers

  Al twee jaar brengt Control met succes vele tientallen serious games bedrijven onder de aandacht van honderden mogelijke opdrachtgevers. Binnenkort verschijnt dan ook de Control Serious Games Special 2013: dé kans om ook uw studio onder de aandacht te brengen en zo mogelijk nieuwe opdrachten binnen te halen.

  Ook dit jaar is de uitgave Engelstalig wat wederom een extra groot bereik betekent. De oplage is 2.500 exemplaren waarvan er 1.500 direct en op naam verzonden worden naar directies en beslissers van honderden bedrijven en instellingen. De overige exemplaren verspreiden we op relevante beurzen en congressen.

  Lees meer over de mogelijkheden om te participeren >>>

  Bekijk hier de editie van vorig jaar.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img