More

  Video • Zo maakte Dick Grinwis de cover van Control #33

  De cover van Control #33 heeft veel reacties losgemaakt. Artist Dick Grinwis heeft op geheel eigen wijze bekende Nederlandse gamecharacters en bedrijfslogo’s verwerkt in een dynamische afbeelding die de voor- en achterkant van de Control beslaat.

  In deze timelapse kan je zien hoe de cover tot stand is gekomen. Van de allereerste schetsen tot het uiteindelijke resultaat in twee leerzame minuten. Grinwis is freelance illustrator en dus in te huren. Kijk op zijn website voor meer info. De muziek, nu met extra wup-wup, komt uit het brein en de uitgebreide library van Jonathan van den Wijngaarden. Na de klik het filmpje.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=oHhzYNioLYw’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img