More

  Video • Live motion capture in Unity met de plug-in van Xsens

  We hebben al eerder geschreven over de kost-efficiënte manier van motion capture van Xsens. Ze deden zelfs een live demonstratie tijdens Control Gamelab #3 waarbij Karel Millenaar voor een onvergetelijke mocap sessie zorgde. Dankzij het pak van Xsens is mocap niet meer gebonden aan een met camera’s volgehangen studio, je kan letterlijk overal aan de slag. Nu is dan ook een plug-in voor Unity beschikbaar waardoor mocap steeds meer bereikbaar wordt voor indie devs.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=P_asHPz8uC4′]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img