More

  Uit Nu! • Mystery Friend van 2Boost en Luyfel: Wie is het? met Facebook-vrienden

  “Bestaat dat dan nog niet?” Dat was mijn eerste reactie toen ik Mystery Friend onder ogen kreeg: een Wie is het?-variant met Facebook-vrienden voor iPhone. Zelden zo’n logische combi gezien die jarenlang onbenut is gebleven. Enfin, nu bestaat het dus wel dankzij twee creatieve bedrijven uit Brabant: 2Boost en Luyfel.

  De app is gratis en via een in-app purchase reclame-vrij te maken. De developers hebben goed gekeken naar games als WordFeud en Draw Something, met bijvoorbeeld in-game munten waarmee ‘bommen’ te kopen zijn. Check de trailer na de klik.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=EkvZy6tT0bU’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img