More

  Uit Nu! • L.O.G. van Critical Bit nu speelbaar op Kongregate

  Critical Bit uit Leeuwarden wilde wel eens oefenen met het maken van een game in HTML5. Zo gezegd zo gedaan en met behulp van Construct 2 draaiden ze L.O.G. in elkaar. L.O.G.? Yep, Lots Of Guns. Een side scrolling shooter waarbij je vijanden neerknalt voor meer wapens. Geeft niet als je sterft, als je maar de kratjes oppikt die de vijanden verliezen.

  Daarin zitten namelijk nieuwe lasers, raketten, kanonnen en bommen die je de volgende keer op je ruimteschip monteert. Vlieg door het levels, vermijd de rondtuimelende asteroïden en kill de eindbaas. De game is hier te spelen op Kongregate.

  LOG1

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img