More

  Video • ‘In a world…’ De release trailer van Toki Tori 2 neemt zichzelf niet te serieus

  We kennen allemaal de standaard bioscooptrailers waarin een gruizige stem de actie ondersteunt met cliché teksten. ‘In a world…’ is misschien wel de bekendste openingszin, zeker nadat de trailer voor The Comedian die woorden zo feilloos op de hak nam.

  De trailer van Toki Tori 2 (geschreven door Niels ’t Hooft) speelt duidelijk met die traditie. Het resultaat mag er zijn. Het maakt de obligate releasetrailer lekker luchtig doordat het zichzelf niet zo serieus neemt. Afijn, kijk zelf maar. Na de klik de klassieke trailer van The Comedian.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=0da275MSb24′]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=fVDzuT0fXro’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img