More

  Nieuws • Alle Nederlandse mobile developers verzamelen aanstaande woensdag in Utrecht

  Onder de naam Dutch Mobile Game Dev meet-up zijn alle Nederlandse developers van -je raadt het al- mobile games welkom om met elkaar te praten over de laatste ontwikkelingen en het tonen van eigen werk. Deze allereerste meeting vindt op woensdag 10 april plaats in de Dutch Game Garden in Utrecht.

  De Indigo arcadekasten zijn beschikbaar om games in te tonen. Briquid van Gamious, Castaway Paradise van Stolen Couch Games en An Alien with a Magnet zijn speelbaar en nog meer worden verwacht. Publisher-met-goede-doelen-intenties Gramble sponsort de drankjes. Check hier voor meer info en inschrijving.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img