More

  Uit Nu! • Racen in je virtuele appartement aan de haven, DIY Racer van Codeglue

  Ik heb een prachtig appartement met uitzicht over een jachthaven vol dure plezierjachten. De zon schijnt altijd en het mooiste is, het kost me geen drol! Maar toch ben ik er nooit. Het is namelijk nogal saai. Maar die tijd is nu voorbij. Met de doe-het-zelf racekit van Codeglue bouw je je steriele woonkamer van je appartement in PlayStation Home om tot een ruig raceparcours.

  Bepaal zelf hoe de racetrack er uit ziet door bouwstenen te plaatsen op de plek waar jij wilt. Maak de meest bizarre constructies en race alleen of met zijn tweeën. Niet alleen de beste tijd telt, ook de meest bizarre trucs leveren je punten en aanzien op. Ga naar PlayStation Home en bezoek het Cardboard Cartel van Codeglue. Na die klik de trailer.

  Eindelijk wat te doen in je appartement!

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=FxpR2bMilyk’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img