More

  Uit Nu! • De ingenieuze puzzels van Toki Tori 2 van Two Tribes

  De eerste Wii-U game van Nederlandse bodem is hier. Download Toki Tori 2 van Two Tribes uit de Nintendo Shop en maak je op voor een groots puzzelavontuur met ieders favoriete gele kuiken in de hoofdrol. Na talloze incarnaties van het originele Toki Tori avontuur op de MSX staat er nu een 2 achter de titel en het is dan ook een echt vervolg.

  Toki Tori kan vrij rondlopen door de levels, maar niet springen. Alles hoger dan een stoeprand is problematisch en vereist denk- en puzzelwerk. Het gele kuiken kan fluiten en stampen en met die twee activiteiten moet hij het doen. Het is een groot compliment aan de mannen van Two Tribes dat er zoveel verschillende puzzels zijn bedacht met alleen die basis acties. Want er zijn me een hoop puzzels! Sommige simpel en voor de hand liggend, maar sommige ook echt een aanslag op je denkvermogen. Dat er geen woord tekst voorkomt in het spel, maakt dat je je als speler af en toe een beetje alleen voelt, maar ook een echt gevoel van voldoening krijgt na het oplossen van een lastige puzzel.

  De eerste keer speel je volgens de makers in 15 uur uit, maar dan heb je nog niet alles gezien. Er blijken meerdere verborgen gebieden te zijn in de levels die je met je onderweg aangeleerde skills opeens wél kan bereiken. Zo haal je nog eens lachend 10 uur extra speeltijd uit de game. Waar voor je geld dus. Check de game op de Wii-U.  Muziek is van Sonic Picnic.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=RxmsJU4THI8′]

  [yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=ZfMw-30LrRk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img