More

  Nieuws • Twee nominaties voor Nederlandse games bij A MAZE – Indie Connect 2013

  De Nederlandse games Sneaksneak van de nieuwe studio Frambosa en Reus van Abbey Games zijn genomineerd voor de A MAZE Indie Game Award. De award, met de subtiele naam ‘The Most Amazing Indie Game 2013’ wordt voor de tweede keer  uitgereikt tijdens het indie-festijn in Berlijn van 24 tot en met 26 april.
  De winnaar krijgt naast de bokaal ook een geldprijs van 5000 euro.

  Na de klik meer info over de genomineerde games.

  SNEAKSNEAK

  Sneaksneak is gemaakt als afstudeerproject Game Design and Development aan de HKU, door Jonathan Barbosa Dijkstra en Daniël Harmsen, ondersteund door vier tweedejaars animatoren en een externe audiodesigner. In de co-op platformgame gaat het met name om timing, communicatie en samenspel. Lanceer elkaar door muren en klauter over elkaar heen om op moeilijke hoogtes te komen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AtkYUGuI3sA’]

  REUS

  Reus is een godgame van de jonge studio Abbey Games waarbij de goden als reuzen over de aardbol banjeren. Zij hebben de macht om de natuur naar hun hand te zetten. Met een paar stevige dreunen van hun vuisten vormen ze de aarde naar hun wil, creëren ze nieuw leven en manipuleren ze naar hartenlust genetisch materiaal. Totdat de mens komt en roet in het eten gooit.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LbFtxuTVIjI’]

  Zie hier de lijst met alle nominaties.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img