More

  Nieuws • Games for Health Europe verhuist naar Utrecht

  De derde editie van het Games for Health Europe-congres vindt plaats in Utrecht op 4 en 5 november 2013. Naast een nieuwe locatie kondigt de organisatie tevens een nieuw onderdeel aan: de academische track.

  De aanmeld-procedure voor lezingen is dan ook uit elkaar getrokken in een Call for Content en een specifieke, peer reviewed Call for Papers, voor de academische track. De deadline van die laatste is op 24 mei, reguliere content voordragen kan tot 31 mei.

  Games for Health is een van oorsprong Amerikaanse conferentie die sinds 2011 ook in Nederland plaatsvindt. De eerste twee edities van het congres met een sterke focus op inhoudelijke kwaliteit, voltrokken zich in het Muziekgebouw aan het ’t IJ in Amsterdam.

  De organisatie heeft tevens de kaartverkoop geopend. Normale prijs voor twee dagen bedraag 499 euro, de early bird prijs is 350 euro en geldt tot 1 juni.

  De gekozen venue is Mediaplaza, dat zich bevindt in de Utrechtse jaarbeurs.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img