More

  Uit Nu! • Flatout Stuntman voor Android van Team6

  In samenwerking met NVidia heeft Team6 Flatout Stuntman voor Android devices gemaakt en gelanceerd op Google Play. Waarom die samenwerking? De game ondersteunt specifieke features van de Tegra mobile processor en geldt dus als  showcase voor iedereen die een Tegra 3 chip in zijn telefoon heeft.

  In Flatout Stuntman is het de bedoeling de bestuurder uit zijn auto te lanceren en dan het hulpeloze lichaam met veel gevoel voor choreografie en duivels genoegen door een parkoers vol ontploffende voorwerpen en stekelige props te leiden, om vervolgens te landen in de buurt van het doel. Geen game voor mensen met een hoog empatisch vermogen, maar de sadisten onder ons vermaken zich hier prima mee. Haal de game hier, na de klik de trailer.

  Vroooem… Boem! Auw.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=5PDA9PP7Xo0′]

  Flatout Stuntman

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img