More

  GDC 2013 • Eerste trailer van Metrico van Digital Dreams

  De game ging gisteravond in première bij het PlayStation indie event en is nu dan ook vrijgegeven voor het gewone publiek. Metrico van Digital Dreams laat spelers rondlopen in een wereld gemaakt van infographics.

  Niet helemaal duidelijk wat ik bedoel? De trailer zal je ook niet veel verder helpen. Het is een teaser. Nog even geduld voor gameplay. Volgens Geert Nellen van Digital Dreams duurt het zeker nog een jaar voordat de game uitkomt. Bewegend beeld na de klik.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=r4tFt6rArRk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img