More

  Nieuws • De-Game-Zonder-Naam van Isotx heeft een naam: March of War

  De nieuwe cross-platform-turn-based-war-game die Isotx twee weken geleden aankondigde onder de werktitel Game X is omgedoopt tot March of War. Het is een MMO waarin duizenden spelers tegelijk kunnen spelen tegen elkaar of de computer op PC, Mac en iOS en Android tablets. March of War heeft een alternatieve jaren ’40 dieselpunk setting waarin zes partijen strijden om de totale macht.

  De eerste twee facties zijn ook meteen bekend gemaakt: de European Alliance, in het bezit van imposante Walkers en de United Republic, bewapend met retro-futuristische vliegtuigen. Na de klik concept art die de sfeer en stijl van de game weergeeft.

  Alliance_Officer Republic_Bazooka Union_Sickle

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img