More

  Nieuws • Hyper Breaker Turbo zoekt Beta testers

  Barry Kostjens en Ricardo de Zoete zijn druk bezig met de opvolger van hun million seller Push Panic. De iOS game Hyper Breaker Turbo komt over een maand uit, maar moet voor die tijd nog wel even goed getest worden.

  Daarom is er nu een open Beta gestart. Geïnteresseerden kunnen meedoen door hier te klikken, of hier. Hyper Breaker Turbo doet voor Break Out wat Momonga voor flipperen heeft gedaan. Het neemt een bekende mechanic en giet dat in een modern concept. In het geval van Hyper Breaker Turbo is het de bedoeling om muurtjes af te breken met een balletje dat je kaatst met een… een.. hoet heet zo’n ding in goed Nederlands? Een paddle?

  Die paddle is niet statisch. Je kan hem horizontaal bewegen, maar ook verticaal. Daardoor geef je het balletje extra kracht mee voor meer schade. De bedoeling is de muren te slechten en de uitgang te vinden bovenin het level. Check de game hieronder en doe mee aan de Beta.

  [yframe url=’http://youtu.be/MpCtR9fm1y8′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img