More

  Uit Nu! • Xform in de sneeuw met Trickalized

  Een nieuwe dag, een nieuwe game van de meest productieve studio in Nederland. Xform laat zich inspireren door het weer en knalt er met Trickalized een snowboardgame uit voor in de browser. Kies  één van de twee snowboarders en glijdt dwars door de straten van een stadje (“shredding ski slopes is sooo 2012”  volgens de makers) naar beneden en doe stoere trucs (zoals we die kennen van SSX Tricky). Voetjes los van het board, je kent het wel.

  Gebouwd in Unity voor Spil Games en voorzien van gepaste muziek door Sonic Picnic. Trickalized is niet de eerste Xform sneeuw-met-trucjes-game. Die eer gaat naar het vorig jaar verschenen Freestyle Snow Wheeling, waarin auto’s van pistes afdenderden en tussendoor salto’s met halve schroeven maakten. Dit keer is het échte wintersport, dus buiten de auto. Speel de game hier. Gebruikelijke quote na de klik.

  “Cool? Zeg maar gerust ijs- en ijskoud”, zegt Pieter Albers van Xform. Medebaas Diederik Groesbeek knikt: “Het gehele development hebben we gedaan met de ramen wagenwijd open. Dat leverde, naast een hoop ziekteverzuim, het best mogelijk resultaat. Dit is de beste browser-snowboard-met-trucjes-in-een-stad-game sinds de uitvinding van vaseline.”

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=d4aMbAObxJU’]

  Trickalized2

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img