More

  UitNu! • Ridiculous Fishing is er. Heus. Nu. In de App Store.

  We hebben er al zo vaak over geschreven, dus we houden het kort: Ridiculous Fishing staat in de App Store. Nu. Vlambeers absurde vis-en-schiet-spel ontvangt wereldwijd hoge scores en positieve kritieken. En eerlijk, de game heeft een prachtige art-style, een verslavende mechanic en is bijzonder goed gebalanceerd.

  Over exposure (haha) heeft de game niet te klagen, maar weinig site maken het zo bont als Pocketgamer.co.uk, dat besteedt maar liefst zes (!) posts aan de iOS-game, inclusief de review (9). IGN.com maakte een leuke video (met wat mij betreft iets te veel spoilers, maar ach) en TouchArcade bekroont de game met 5 sterren.

  Bekijk vooral ook de leuke launch trailer (doe dat hier of op ridiculousfishing.com waar de trailer op een wel heel originele manier is gepresenteerd).

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=d27JTsAGks4′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img