More

  Nieuws • Video en Beta voor Abbey Games’ God Game Reus

  De jonge studio Abbey Games heeft weer een Dev Diary-video online gezet voor Reus. Ditmaal gaan de al-dan-niet-reeds-afgestudeerde UU’ers in op het ecosysteem van hun God-game.

  Manuel Kerssemakers legt uit: “In deze video laten we een stuk meer gameplay zien. In de vorige video lieten we terraforming en het creëren van platen zien. Nu leggen we uit hoe je dit soort acties kunt gebruiken om een ecosysteem te creëren. Het maken van ecosystemen is een van de belangrijkste gameplay-elementen van Reus. Spelers gebruiken gedurende de game meer dan 100 stukjes natuur om ecosystemen naar hun eigen inzicht in te richten. De video laat ook zien hoe je steden helpt speciale bouwprojecten af te maken. Die projecten zijn belangrijke mijlpalen voor ontwikkelende beschavingen in Reus.”

  Beta

  Kerssemakers wil nog geen release-datum bekend maken. “Reus begint ondertussen echt af te raken en we zijn nu in een fase waar we bijna alleen nog maar testen en polishen. We testen nu nog veel met een kleine groep mensen. We bereiden ons echter voor op een gesloten beta halverwege April. Hiervoor nodigen we een grote groep mensen uit die zich hiervoor opgeven. Voordat de beta gaat runnen, hebben we dus nog een speelbare preview op INDIGO San Francisco.”

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7xYNtdWm-RQ’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img