More

  Nieuws • Rotterdam geeft serious games bedrijven een push middels speciale uitgave

  Rotterdam kent een grote groep serious games en e-learning bedrijven. Reden voor de Rotterdam Media Commission die eens goed onder de aandacht te brengen middels een speciale uitgave. In samenwerking met Control leverde dat een magazine op: Serious New Learning Rotterdam. Gisteren nam wethouder Hamit Karakus het eerste exemplaar in ontvangst en de komende weken wordt het tijdschrift verspreid onder meer dan tienduizend bedrijven en instellingen.

  De uitreiking vond plaats tijdens een event dat in het teken stond van serious games, e-learning en het onderwijs. Karakus: “Rotterdam is in staat geweest uit te groeien tot een wereldspeler in deze markt, daar ben ik trots op. De gemeente heeft ingezet op een nieuwe economie. Serious games en e-learning zijn daar een belangrijk onderdeel van”

  De uitgave is geïnspireerd op de jaarlijkse Serious Games Special van Control, maar is toegespitst op bedrijven uit Rotterdam en omstreken. Lees het magazine hieronder of klik hier voor een tablet- en mobiel-vriendelijke versie.

  De uitgave is in hardcopy verschenen in het Nederlands en het Engels. Neem voor meer informatie contact op met de Rotterdam Media Commission.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img