More

  Nieuws • Little Chicken zoekt Beta testers voor nieuwe KLM game

  Little Chicken Game Company werkt aan een strategy game voor de KLM. Het is de bedoeling in de game om zelf een luchtvaartmaatschappij te beginnen in 1919 en te laten groeien ver in de toekomst. Op deze manier krijgt de speler inzicht in de business van de KLM en de mogelijkheden en moeilijkheden die een groeiende luchtvloot met zich meebrengt. Om de game goed te testen is Little Chicken op zoek naar spelers voor de Beta versie. Ben je in het bezit van een iOS device en je bent benieuwd naar de game schrijf je dan snel hier in. Binnenkort meer info over de game.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=eZiPI2Tl1P4′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img