More

  Event • Indie Gameleon dit weekend in Groningen

  Dit weekend vindt de eerste editie plaats van Indie Gameleon, een gamesevent met lezingen, workshops, films en een gamejam. Waar je zijn moet? In Groningen.

  Het initiatief komt van alleskunner Mendel Bouman. Nadat hij met zijn bedrijf van Utrecht verhuisde naar Groningen (“Erg leuke stad!”), miste hij de gamesindustrie om zich heen. Ja, er zitten genoeg bedrijven in de regio, maar er zijn minder events dan bijvoorbeeld in Amsterdam (Control Gamelab) en Utrecht (DGG Netwerklunch). Bouman besloot dan maar zelf iets uit de grond te stampen en afgaande op de line-up is hem dat aardig gelukt (download hier de festival guide).

  Lezingen zijn er over uiteenlopende onderwerpen, van chiptune muziek en paper prototyping tot scrum en serious games op consoles. De filmliefhebber kan naar onder andere Indie Game: The Movie en Minecraft: The Story of Mojang. Zo’n tien teams gaan gamejammen en zowel op zaterdag als zondag is er om vijf uur een netwerkborrel. Oh ja — heel belangrijk! — vanavond en zaterdagavond is er ook nog een feest!

  Meer informatie op: http://www.indie-gameleon.org

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img