More

  Nieuws • Toki Tori 2 is klaar, maar nog heel even geduld voor de eerste Wii-U game uit Nederland

  Anderhalf jaar hebben de mannen van Two Tribes er over gedaan om Toki Tori 2 te ontwikkelen en deze week is hij dan eindelijk klaar. De game ligt nu ter check bij Nintendo en na goedkeuring staat niets het gele kuiken in de weg om uit te komen op de digitale shop van de Wii-U. De platformhouder bepaalt de releasedatum dus dat is nog even afwachten, maar het is vrijwel zeker dat het nog deze maand gaat gebeuren. Tot die tijd kan je kijken naar deze sneak peek time lapse video van de game.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=8b5Y9p2ZOjU’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img