More

  Nieuws • Nieuwe game van Isotx heeft nog geen naam, maar wel interessante setting en features

  Game X heet de nieuwe game van de Utrechtse studio Isotx vooralsnog. Achter die werktitel gaat een turn based strategy wargame schuil die speelt in een dieselpunk versie van de jaren ’40 van de vorige eeuw. Dat is wel besteed aan de artists aldaar (waaronder Control coverartist Bang Phan) die voor Iron Grip Marauders ook al mooi artwork produceerden. Met die game won Isotx vorig jaar de Dutch Game Award voor Best Online Game.

  De game is crossplatform te spelen op PC en Mac én op iOS en Android tablets. Dus je begint bijvoorbeeld een potje op je pc en speelt daarna gewoon verder in de trein op je iPad. De games hebben op alle platformen dezelfde graphics en functionaliteit. De release staat gepland in tweede kwartaal 2013.

  Zo ziet een dieselpunk tank eruit. Die rijdt dus op eh… diesel.

  Game X concept

   

  Artwork: Michal Kus

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img