More

  Uit Nu! • Speel door na het kijken van een aflevering: Bellicher: Cel Web Game van Gamundo en Submarine

  Michael Bellicher is een beetje een pechvogel. Wordt hij eerst valselijk beschuldigd van moord en achterna gezeten door alles en iedereen, heeft hij nou weer te maken met internethackers die zijn identiteit misbruiken. De tweede tv serie heet Bellicher: Cel en wordt elke zondagavond uitgezonden bij de VPRO. Online loopt nu de web game die gebaseerd is op de avonturen van Bellicher.

  De speler krijgt zelf te maken met identiteitsroof en door wekelijks opdrachten uit te voeren, ontrafel je langzaam maar zeker de redenen en daders achter deze daad. Bovendien zit de politie je op je hielen voor een misdaad die je niet hebt begaan, dus is het ook nog eens zaak je misdaad te bewijzen. Het is een Real Time Adventure, wat er op neer komt dat alle handelingen in de game duren net zo lang als in het echt. Stuur je bijvoorbeeld iemand van Amsterdam naar Den Haag, dan is die persoon ook zomaar een uur onderweg. De game speelt in de week tussen de uitzendingen en is te volgen op computer, tablet en smartphone. De webgame is bedacht, geschreven en ontwikkeld door Gamundo in nauwe samenwerking met Submarine. Check hier de trailer met uitleg.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img