More

  Video • Eerste gameplay beelden van An Alien with a Magnet van Rejected Games

  Rejected Games is het bedrijf van Lukas Hoenderdos, die na een paar jaar Paladin Studios nu wel eens zelf een game wil maken. Die eerste game is An Alien with a Magnet. Hoenderdos doet het design en programmeerwerk, voor het uiterlijk werkt hij samen met Ricardo de Zoete van RZDesign.

  Onderstaande video is de tweede teaser trailer en laat wat gameplay zien van een early build. De release staat vooralsnog op ´een maand of twee´, dus nog even geduld. De game komt uit vioor iOS en Android. Na de klik.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=xWpMz9gphzE’]

  Voor artist Ricardo de Zoete is het inmiddels zijn tweede iOS game. Samen met Barry Kostjens maakte hij eerder Push Panic, die inmiddels twee miljoen keer is gedownload. Het tweetal is inmiddels bezig met een nieuwe game, namelijk Hyper Breaker Turbo. Maar daar later meer over.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img