More

  Nieuws • Guerrilla Games onthult Killzone Shadow Fall voor PlayStation 4 (Update)

  Zoals bijna iedereen verwachtte presenteerde Sony vannacht het nieuwe deel in de Killzone-serie: Killzone Shadow Fall. De Amsterdamse studio kreeg de eer de eerste echte AAA-titel voor Sony’s nieuwe console te demonstreren. Killzone SF is de zesde game in de serie die maar liefst vijf platformen bestrijkt: de PlayStation 2, 3, 4, PSP en Vita. Die laatste game is ontwikkeling in de Guerrilla Games-dependance in Cambridge (het voormalige SCE Cambridge).

  Killzone 3 verscheen in 2011. Dat derde deel in de serie scoorde uiteindelijk een 83 op Metacritic en verkocht rond de twee miljoen stuks (hoewel officiële cijfers ontbreken). De studio was in november 2011 met liefst drie uilen de grote winnaar van de Dutch Game Awards.

  Over het nieuwe IP van Guerrilla Games, waarschijnlijk eveneens een PS4-titel, hield Sony zijn mond. (Tijdens een interview met Control onthulde Guerrilla’s Managing Director Hermen Hulst destijds dat de studio aan een nieuwe IP werkte. De eerste officiële mededeling over dat nieuwe IP kwam pas tijdens de GDC 2012 in San Francisco toen Studio Art Director Jan Bart van Beek uit de doeken deed welk concept Guerrilla in een laat stadium had afgeschoten.)

  UPDATE 1: Bekijk hier de eerste video van de gameplay en meer screenshots: www.facebook.com/killzonedotcom

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img