More

  Event • Fotoverslag van Control Gamelab #7: de Global Game Jam editie

  En zo zag het avondje Control Gamelab eruit. Een volle zaal in Pakhuis de Zwijger en een boeiend programma vol informatieve onderwerpen en veel hands-on onderdelen. Alle winnende teams van de Global Game Jam kregen hun moment in de spotlight, maar uiteindelijk kon er maar één team winnen.

  Met dank aan Dutch Game Garden voor die fijne Indigo kasten, Microsoft voor de borrel en de vele bezoekers die vanuit alle windstreken van Nederland naar Amsterdam kwamen voor deze avond. Na de klik dus.

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img