More

  Event • “Ik kan niet naar Control Gamelab vanavond, want [insert smoesje hier]” Volg dan de avond via Ustream

  Je hond heeft je huiswerk opgegeten. De brug stond open en ging niet meer dicht. Je woont in Maastricht. Je mag niet naar buiten als het donker is van je ouders/echtgenote/cipier. Er zijn tal van redenen waarom je vanavond niet in Pakhuis de Zwijger kan zijn en geloof me, we hebben ze allemaal wel eens gehoord (en gebruikt).

  Maar er is natuurlijk geen enkele reden om Control Gamelab te missen. Zet gewoon je laptopje of iPadje naast je op de bank en stem af op LIVESTREAM 1 of LIVESTREAM 2. En het liefst op allebei, want dan kan je nog switchen van camerapositie. Zie je zo!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img