More

  Wedstrijd • Ontwerp het mooiste PlayStation 4 logo

  Het is vrijdag, dus dan is er wel ruimte voor dit soort halfzachte berichten. De crowdsource ontwerp website 99designs heeft een wedstrijd uitgeschreven voor designers aller landen voor een nieuw logo voor de PlayStation 4. Volgende week woensdag onthult Sony hoogstwaarschijnlijk de nieuwe PlayStation en daar hoort een nieuwe stijl bij.

  Dus ben je handig met Photoshop of Illustrator (of Paint) en denk je dat je wel even een leuk nieuw logootje kan maken, ga dan hier heen en stuur in. De winnaar krijgt 500 dollar. De wedstrijd loopt nog tot zondag, maar een beetje vlotte designer heeft toch wel iets klaar voordat de vrijdagmiddagborrel begint? Na de klik al wat uiteenlopende pogingen, zeg nou zelf dat moet toch beter kunnen?

  PS4e

   

  PS4c

  PS4b

   

  PS4a

   

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=d-3GMHIgR-U’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img