More

  Nieuws • Stem op je favoriete Global Game Jam game — Wie wint de Kleine Uil 2013?

  Aanstaande dinsdag 19 februari wordt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam tijdens Control Gamelab #7 de Kleine Uil* uitgereikt voor de beste game van de Global Game Jam in Nederland. Daar kan NU voor gestemd worden. Om het stemmen iets makkelijker te maken (er zijn 86 games opgeleverd, dus het is bijna ondoenlijk om die allemaal te testen), kan er alleen op de jury- en publiekswinnaars gestemd worden.

  Kleine disclaimer: Het online stembiljet is ontwikkeld door Dutch Game Garden en wordt ook door hen beheerd. Dat doen we zo om te voorkomen dat er twijfels ontstaan over de onpartijdigheid van de stemming. Control uitgever Matthijs Dierckx deed namelijk mee met het winnende team in Amsterdam. We verzekeren iedereen dat hij op geen enkele manier bij deze stemming betrokken is. Na de klik meer info over de games. Stemmen doe je hier! NU! 

  Stemmers hebben de keuze uit de volgende games:

  * De uil op de foto is niet de daadwerkelijke uil die de winnaar krijgt. Jammer he? 

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img