More

  Nieuws • Markus ‘Notch’ Persson financier achter Age of Wonders III

  Vorig jaar zomer liepen we tijdens de Gamescom een opgetogen Lennart Sas tegen het lijf.  Opvallend, want het vorige gesprek dat we met Triumph Studios’ mede-oprichter voerden, handelde vooral over de problemen waarin zijn studio zich bevond. Mensen moeten laten gaan — dat is niet het leukste onderdeel van het vak ondernemer. Maar Sas’ humeur duidde natuurlijk op goed nieuws voor zijn studio. En inderdaad: “We hebben een financier”, vertrouwde hij ons toe met een zeldzaam grote glimlach. “Je mag het nog niet publiceren, maar het is Notch! Hij was een fan van de originele games, vandaar.”

  Zojuist gaf de Age of Wonders-studio bovenstaande foto vrij van Persson samen met enkele Triumph-medewerkers in de zomer van 2012. Altijd handig, een schatrijke fan — iets wat Vlambeer eerder al bemerkte.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img