More

  Video • De gameplay van Reus uitgelegd door Abbey Games

  We hebben inmiddels al aardig wat geschreven over de God game Reus van Abbey Games. Dat is het voordeel als je buurman bent van Control, maar het komt vooral omdat ze onze aandacht blijven vasthouden met goed getimede filmpjes en stukjes nieuws. (Ook uw game kan hier staan, stuur alle info hierheen.) Een filmpje met uitleg van de gameplay zegt echter meer dan alle woorden die wij er over publiceren. Kijk dus hoe de reuzen de kale wereld vormen en zo leven mogelijk maken voor mensen. Nog geen releasedate, alleen een streefdatum van ’tweede kwartaal 2013′.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=LbFtxuTVIjI&feature=youtu.be’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img