More

  Video • Trailer voor Gold Diggers, de nieuwe game van Gamistry

  De Amsterdamse studio Gamistry, je weet wel van Munch Time, heeft vandaag een aankondigingstrailer online gezet voor zijn nieuwe game Gold Diggers. Nog niet zolang geleden kwam van deze studio ook al Scrap Tank uit, een endless runner game met in de hoofdrol een tank die met het schroot van neergeschoten tegenstanders upgrades verdiende. Gold Diggers is ook een endless runner, geïnspireerd door games als Jetpack Joyride en Mega Worm.

  De speler neemt plaats in een graafmachine die als een mol dwars door de aarde boort en ondertussen goud oppikt. Maar de aardkost zit vol gevaren en met een flinke dosis geluk, vaardigheid en bij elkaar gespaarde (of gekochte) upgrades graaf je jezelf naar een high score. Binnenkort starten de beta testen voor de game, precieze releasedatum is nog niet bekend, wel dat Gold Diggers ontwikkeld wordt voor iOS en Android.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=tW6Ar9TIX7A’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img