More

  Terugblik • Ragesquid wint publieksprijs met Sheriffs and Sombreros op Global Game Jam Breda

  Vandaag laten we nog even de publiekswinnaars van de Global Game Jam 2013 voorbij komen en maken we ons op voor de grote finale tijdens Control Gamelab op 19 Februari in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

  In Breda kreeg het wat abstracte Ru-Pam de prijs van de jury. Het publiek viel voor de flashy graphics en snel te begrijpen gameplay van Sheriffs and Sombreros van Ragesquid. Opvallend hoe goed die game er uit ziet met slechts 48 uur ontwikkeltijd. In een stadje in het Wilde Westen nemen twee rivaliserende bendes het tegen elkaar op in een ouderwetse shoot out, ‘High Noon‘ stijl. Nou ja, het gaat niet helemaal volgens de echte regels, want de bendeleden verzamelen zich even heldhaftig als dom achter de duellisten en dienen als schietschijf.

  De game is te spelen met twee Xbox controllers op een PC. Gebruik de triggers om wapen te trekken of schild omhoog te houden, druk op A om te schieten. Download de game hier en check na de klik de zeer gelikte trailer.

  Ragesquid bestaat uit Carlo de Heer, Gabrian van Houdt, Lex Decrauw, Marvin Roelofs, Paul van Grinsven en Roel Ezendam.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=fLAh_928krM&hd=1′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img