More

  Video • Jan-Bart van Beek legt haarfijn uit hoe Killzone Mercenary werkt. In het Spaans.

  Gisteren werd de nieuwe trailer van Killzone Mercenary voor PS Vita gepresenteerd als aftrap voor een grotere marketingcampagne. Daarvoor werden Europese journalisten uitgenodigd in de Amsterdamse studio van Guerrilla Games, waar ze de kans kregen om de game zelf te spelen en te praten met de makers.

  En dan blijkt Studio Art Director Jan-Bart van Beek plotseling over een verborgen talent te beschikken, hij ratelt zijn antwoorden in rap Spaans af. Met een een vreemd hoog stemmetje, dat dan weer wel…

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ni_RIXDZfRs’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img