More

  Nieuws • Primeur voor Orange Pixel: Gunslugs eerste volledige two player Ouya game

  Het is in ieder geval een Nederlandse primeur, maar Orange Pixel gamebaas Pascal Bestebroer vermoedt dat het wel eens een wereldprimeur kan zijn: Gunslugs is de eerste volledige game die draait op Ouya, inclusief tweespeler support. Nou was het omzetten niet een bijster lastig klusje, Gunslugs was immers al geschikt voor twee spelers met Bluetooth controllers.

  Bestebroer vindt Ouya een interessant experiment: “De meeste mobiele games zijn gemaakt voor een touch besturing, dan is een controller lastig implementeren. Mijn games zijn al gemaakt voor controller omdat ze ook speelbaar zijn op Xperia Play enzo, dus dat is makkelijk. Daarom wilde ik ook wel als één van de eerste op Ouya zijn met mijn game. Maar we zetten in op meerdere platformen hoor.” Koop ondetussen Gunslugs hier (iOS) of hier (Android) of hier (BlackBerry). Lees in de komende Control wat Bestebroer denkt over de kansen van de Ouya console. Video na de klik.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=SSct0rNdtpA’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img