More

  Nieuws • Internationaal team wint met Ru-Pam de Global Game Jam in Breda

  Als we het goed hebben gezien heeft deze club twee Nederlanders, twee Italianen en een Duitser aan boord. Zij wisten Babylonische spraakverwarringen te vermijden en met Ru-Pam een game te bouwen die de jury wel kon bekoren. In deze co-op game is het de bedoeling dat twee spelers één scherpschutter besturen. Degene met de controller is de baas over de hersenen, hij zit voor en kijkt naar het scherm. Degene met de PS Move controller bewaakt het hart en zit achter zijn medespeler en mag niet naar het scherm kijken. Het is de bedoeling om hersenen en hart in harmonie te laten werken, maar hoe precies is niet helemaal duidelijk zonder uitleg of filmpje. Zit niks anders op dan op 19 februari naar Control Gamelab in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam te komen en ‘m zelf te testen.

  Het team bestond uit Christian Kokott, Matteo Ferrara, David Oppenberg, Robin-Yann Storm, Mattia Traverso. Download de game hier, al raadt het team het af om deze build te gebruiken vanwege het ontbreken van uitleg.

  Dit krijgt de winnaar in Breda:

  winnaar breda

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img