More

  Nieuws • Dark Day LA pakt alle prijzen bij Global Game Jam Hilversum

  In Hilversum waren de jury en het publiek (eigenlijk gewoon de andere jammers) het met elkaar eens en beloonden dezelfde game met de eerste prijs. Dark Day LA is dan ook een behoorlijk indrukwekkende game voor slechts 48 uur ontwikkeltijd. Twee gamers nemen het tegen elkaar op. De ene als Vampier die zich mengt met het gewone volk op de straat en als hij zich veilig waant een hap neemt uit een onbeschermd nekkie en het bloed van zijn slachtoffer drinkt om zijn eigen leven aan te vullen.

  De ander is een sniper die het monster moet stoppen. Hij houdt het publiek op straat in de gaten en probeert de vampier te spotten. Als je hem ziet kan je ‘m afknallen, maar pas op dat je niet een gewone burger raakt. Het spel is voorbij als de sniper de vampier doodt, of als de sniper per ongeluk drie onschuldige burgers afknalt.

  Het team bestaat uit Bob Jacobs, Thomas Kalksma, Tom Jacobs, Valentijn Muijrers, Maarten Wiedenhof en Manuel Kerssemakers van onder meer Abbey Games en Millionviews. Hier is het .exe bestand (Windows dus).

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img