More

  Nieuws • Global Game Jam 2013 levert 86 Nederlandse games op (wereldwijd meer dan 3000 games)

  De Global Game Jam 2013 zit er nu dan echt op. Zelfs de allerlaatste jammers op Hawaii hebben hun games ingeleverd en daarmee komt de teller (voorlopig) op 2981 games. We verwachten dat de 3000 nog wel ruim gehaald gaat worden, want nadat de servers van de Global Game Jam site een tijdje overbelast waren hebben veel jammers het uploaden uitgesteld. Drie-duizend games! Diepe buiging voor alle deelnemers. Alle 16.553 op 320 locaties in 63 landen.

  Ook in Nederland is natuurlijk flink gejamd en de 520 deelnemers op vijf locaties hebben in totaal 86 games opgeleverd. in de loop van de dag (en de komende dagen) presenteren we hier alle winnaars, zowel gekozen door de jury als door het publiek. Probeer die games zelf uit en zorg dat je ook in Pakhuis de Zwijger bent op 19 februari voor de speciale Global Game Jam editie van Control Gamelab in samenwerking met Dutch Game Garden. Daar kiest het publiek de overall winnaar van de Nederlandse Global Game Jam 2013. Wie wint die kleine uil en wordt daarmee opvolger van Catch 22 van Mango Down?

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img