More

  Uit Nu! • Green Hill en Abstraction Games achter PSM game Gun Commando

  De eerste first person shooter van Nederlandse makelij op de PlayStation Vita is niet Killzone Mercenary, maar Gun Commando van de Engelse publisher Ripstone. Graven we even verder dan blijkt de game te zijn gemaakt door Green Hill Studios en Abstraction Games, waarbij de eerste waarschijnlijk voor de productie tekende en de laatste voor het development.

  Comic- en game artist Romano Molenaar zorgt verder voor een oranje tintje met de comicbook stijl cutsecenes. De game is verkrijgbaar via PlayStation Mobile en dat betekent dus speelbaar op de PlayStation Vita en alle daartoe geschikte smartphones en tablets. Koop ‘m hier. Trailer na de klik.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7ITL1aL4vNk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img